Ieri…? S-a terminat aseara Cu recunostinta, AZI-acum incepe!

Simona sunt

Cu Bucurie de-nceput iti scriu si Azi

An Nou, ganduri minunate

Viu-viata colorate

Vise implinite

Toate

Simplitate!

This caught my eyeCreative Commons License Nina Matthews via Compfight

Suntem creati pentru a dori sa ne simtim in siguranta, iar vechile obisnuinte ne transmit aceasta chiar daca e uneori o senzatie ce a servit in imprejurari trecute- mai putin Azi.

Intotdeauna pare mai usor sa repetam trecutul decat sa exploram un rezultat diferit. De multe ori renuntarea la un comportament repetitiv-care autosaboteaza-cercetarea cu incredere a ceea ce se afla dincolo de acest confort al plasei de siguranta-convingeri de demult-aduce MIRACOLUL in viata noastra.

Miracol- care- de altfel- e normalitate:)
Actionanad, adaptandu-te simtitor -rezultat remarcabil…devii inventator:) de viata noua.

Viata-i lumina si umbra. E minune toata!

Iti lasa tie alegerea de a-ti indrepta ochii si inima catre potentiala realitate- in acord cu Nine divin.

Ce-i Lumina din om? Ce e umbra? Sunt bratele tale-duse acum spre tine a imbratisare. Echilibru.

Start of the day John Bennett via Compfight

Lumine e Bucurie si-am mai vorbit despre ea. E Armonie e Pace.E sa faci ceea ce iti place si sa bucurie o lume stralucind-o prin tine:) E visul care din gandul tau frumos, pe cale de rabdare, realitate vine.

Dar despre umbra?Tu ce STII ca este?

Umbra noastra include o serie de eroi esentiali pentru scenariul pe care ne-am propus sa-l experimentam. Sa invatam cat putem de bine, sa O INTEGRAM IN VIATA NOASTRA SI SA II PERMITEM LARGIREA PERSPECTIVEI asupra vietii-inseamna acceptarea complexitatii minunate a lumii in care traim. Provocarea e sa descoperim VALOAREA umbrei- partilor pe care le mentinem in intunericul fiintei- sa o aducem in lumina IERTARII, a ACCEPTARII DE SINE. In felul acesta, devii tu „art-hitect” de trai grozav, conturezi si din lumini si din umbre spectru de implinire prezenta.
Sa scoatem din umbra eroii exilati aici si SA IUBIM puterea lor de combustibil sacru- indeplinindu-ne menirea din aceasta viata!~ Debbie Ford

Aici si Acum este singurul loc si moment in care e cazul sa-ti marturisesti cea mai inalta forma de afectiune, de iubire de care esti capabil. Cum poti sa faci asta? Simplu, nu te mai judeca pentru nimic, nici macar pentru gandurile Tale.

 Realizeaza apoi ca esti unicul creator al experientei tale de viata, indiferent cum arata ea acum. Imbratiseaza-te Acum, linisteste-ti mintea si corpul si afla ca tot ceea ce poti imagina, poti sa aduci in manifestarea ta perceptuala, caci, tot ceea ce poti imagina, exista deja intr-o dimenisiune invizibila simturilor tale limitate.
 Imbratiseaza-ti Acum exteriorul, marea oglinda ce ti se desfasoara in fata ochilor tai, iar nu de nu-ti va placea ceea ce vezi acolo, afla ca orice schimbare o poti face doar in tine si niciodata in propria-ti oglindire. Imbratiseaza-ti Acum nestiinta cu care ti-ai provocat neajunsuri si durere, atat tie, cat si semenilor Tai. Imbratiseaza-te Acum, caci, nimeni nu poate s-o faca in locul tau! Si nu uita: „Eşti deja ceea ce vrei să fii, iar refuzul tău de a crede aceasta este singurul motiv pentru care nu vezi lucrul acesta.-Neville

A încerca să schimbăm lumea înainte de a ne schimba conceptul despre noi înşine înseamnă a lupta împotriva firii lucrurilor. Nu poate fi vreo schimbare exterioară până ce nu e o schimbare interioară.

Precum înăuntru, aşa şi afară.

Precum in cer, asa si pe pamant.

Prin intensitatea urii noastre, creăm în noi înşine caracterul pe care-l imaginăm în duşmanii noştri. Calităţile mor de dorul atenţiei, astfel că stările nedemne de iubit pot fi cel mai bine şterse imaginând „pe cap cunună în loc de cenuşă, untdelemn de bucurie în loc de veşminte de doliu”, mai degrabă decât prin atacuri directe asupra stării de care vrem să ne eliberăm.

Câte sunt curate, câte sunt vrednice de iubit, câte sunt cu nume bun, la acestea să vă fie gândul”. [Filipeni 4:8]

Este aşadar CONSTIENTA noastră cea spre care trebuie să ne întoarcem ca fiind SINGURA REALITATE, singurul fundament pe care toate fenomenele pot fi explicate. Ne putem baza absolut pe dreptatea acestei legi de a ne oferi numai ceea ce e în natura noastră de Sine. Neville

2013-anul vietii mele- 2014 :spectacol de viata perpetua

Fairy land Vern via Compfight
MULTUMESC pentru inspiratie Simonei Ciff si m-apuc de contabilitate:

1 ianuarie2013- cel mai interesant grozav debut de an-revelion pe strazile Londrei, alaturi de minunata prietena, Oana. sunt IUBIBILA:) Doamne, am inteles!

2. Cele mai mari realizari : prietenia fratilor si a surorii mele si cum am invatat sa ma bucur de timp cu parintii !!!

3. Descoperirea anului- Bucuria din sufletele oamenilor sporeste dorinta mea de a fi CEEA CE SUNT .

4. INDEPENDENTA- LOCUIESC tare minunat cu mine insami,  merit -STIU, am indraznit.

  1. mi-am indeplinit fiecare vis minunat intentionat, dupa plan de actiune mentalizat si scris:): vacanta la mare -in cateva saptamani de concentrare-detasare, am reusit o lucrare-pe un domeniu -despre care am invatat scriind
  2. Ajutand un prieten- am invatat sa pretuiesc timpul. Si pe al meu.

7. Am redescoperit prietenii vechi-prietenii din liceu -unul dintre cei 5 oameni cu care ma bucur de timp impreuna plenar, m-a fermecat cu cele 18 agende scrise ale vietii sale

  1. Am transformat in Bucurie pasiunea pentru munca mea preferata-ACADEMIA COPIILOR- e o prima fereastra deschisa.
  2. Sa intri in clasa de copii si sa zaresti la usa un tanar minunat care are mai mult de 6 ani -cat au copiii tai scolari: sa-ti spuna c-a venit sa vada ce mai face Doamna- are 20 de ani si STIE incotro se indreapta. Iar Doamna-eu am simtit o Bucucurieeee:)) Caci m-am gandit ca impreuna cu acest copil minunat am invata sa scriu poezie si sa editam Jurnal de geniali…:)
  3. Am adaptat la Sulfetul meu meserie de-o viata! Ma trezesc vie -cu pasiune in fiecare dimineata! Schimbarea din mine e lumea mai frumoasa!
  4. Am descoperit puterea IMAGINATIEI- gandul care creeaza -l-am citit pe Neville. Am aplicat, cu cat am exerasat mai temeinic- cu atata-m-am bucurat. Am inteles de ce imi plac temele de casa edificatoare:)

E important sa respir profund si-am „descoperit- vorbind cu elevii mei ca-i mod natural de viata:) D

E PACEA INTERIOARA SINGURA CARE CONTEAZA.

ESTI CEEA CE GANDESTI!


Si cele de aici pe urma-cele dintai sunt: CARTILE SUNT COMORILE MELE PE PAMANT– stiu ca am la indemana o carte leac pentru orice provocare de viata:) SI DACA E MAI DEPARTE de mine- atunci O CREEZ:) Azi exersez.

Astept o intrebare de la tine- si-ti spun ce carte am citit- ce-am aplicat de-acolo si cum Sufletul meu e Azi foarte bine! De fapt- intrebarile deja curg lin:0 Multumesc din suflet pentru toate care vin!

Interese descoperite:)

terapii alternative, terapia cu Ingeri, ThetaHealing, psihologie cuantica, PUTEREA ATENTIEI CONCENTRATE, meditatia-incursiune interioara.

the rhythm of my heartCreative Commons License Gisela Giardino via Compfight

Ceea ce cred eu despre orice- poarta amprenta personala a experientei de viata-e doar povestea mea- si fiecare om are dreptate. Eu am libertate, tu ai libertate.

Exista oameni buni si oameni mai putini pregatiti sa se deschida- SI eu am experimentat si IUBESC LAOLALTA luminile si umbrele cu care sunt fiinta.

In 30 decembrie urcam pe muntele Piatra Craiului si asa incheiam cel mai grozav an din viata mea!!!! Interpretez acest urcus, acus: Vin ani grozavi- miracole tot mai frumoase!

TOATE CU ATITUDINEA CA POT ORICE. Si Stiu. Pasesc. Primesc ceea ce ofer lumii si vietii:)

Motto: Un om fericit face sa cante intreg Universul. El incepe intai..sa cante:)

Te salut cu Bucurie!

Si-ti multumesc!

Spor si Magie. E simplu: Azi!

Simona, cu drag!

Mulțumesc că citești! Mulțumesc pentru like&share!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s